Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Eljon JANCI

Ferma ka një një tufë me dhi prej 30 krerë, të cilat mbahen në kullotë në malin e Gramozit. Bagëtitë gjatë gjithë kohës ushqehen në kullotë gjatë sezonit të verës, ndërsa kur toka është e mbuluar nga dëbora përdoret misër, jonxhë, kashtë etj.

Ferma Eljon JANCI
Adresa Rruga Ersekë - Leskovik km 2 fshati Rehovë
Ersekë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Keca
Keca 350 Lekë/kg

28 krerë në 12 muaj

Kecat rriten në terren dhe ushqehen me qumësht dhe kullotë, pasi fermeri nuk i mjel dhitë për të tregëtuar qumështin, por e lë për ta konsumuar kecat.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5