Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Pëllumb MERO

Në fermën e Z. Pëllumb do të gjejmë fasule, patate edhe domate. Prej shumë vitesh fermeri merret me kultivimin e perimtarisë, por vitet e fundit është duke ndryshyar drejtimin e fermës duke e mbjellë me pemtari. Fermeri bën një qarkullim të rregullt të kulturave bujqësore në mënyrë që të ulë kostot për plehrat dhe të rrisë cilësinë e prodhimit. Ai përdor plehun organik si plehërim bazë dhe atë kimik si plotësues.

Ferma Pëllumb MERO
Adresa Rruga Korcë - Pojan km 15 fshati Kreshpanj
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Domate
Domate 40 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Amantia

Domate shumë e shijshme, e rritur në mënyrë natyrale. Kjo domate përmban vlera të larta ushqyese dhe konsumohet e freskët, salcë ose turshi.

Fasule
Fasule 250 Lekë/kg

7,500 kg në 12 muaj

Varieteti: Trenare.

Fasule me vlera të larta ushqyese, shumë e shijshme në konsumim dhe zien shpejt.

Patate
Patate 30 Lekë/kg

7,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Everest

Patate shumë cilësore dhe me vlera të larta ushqyese.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5