Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Flori HYKO

Në këtë fermë do të gjejmë prodhime cilësore, pasi ferma është e interesuar te prodhoje produkte me cilesi te larte. Kjo ferme shet 300 kg patate, 100 kg fasule, 1 viç.

Ferma Flori HYKO Ferma Flori HYKO Ferma Flori HYKO
Adresa Fshati Buzaishte
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 40.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ky lloj produkti përdoret për konsum te përditshëm. Mishi i viçit ka vlera ushqyese te larta.

Fasule
Fasule 150 Lekë/kg

100 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ky lloj produkti përdoret për konsum te përditshëm dhe ka përdorim të gjerë në guzhin.

Patate
Patate 60 Lekë/kg

300 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Patate shumë e shijshme në konsumim, e rritur në mënyrë natyrale, e plehëruar me pleh organik dhe shumë rezistente.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5