Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Sokrat HYKO

Kjo fermë është e specializuar për prodhimet bio të fshatit. Kjo fermë prodhon 600 patate, 50 kg fasule dhe një viç qumështi.

Ferma Sokrat HYKO Ferma Sokrat HYKO Ferma Sokrat HYKO
Adresa Fshati Buzaishte
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 40.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Këta viça janë të rritur në mënyrë natyrale dhe kanë mish shumë të shijshëm dhe të kërkuar nga tregu.

Patate
Patate 50 Lekë/kg

600 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Patate me vlera të larta ushqyese, e rritur në mënyrë natyrale.

Fasule
Fasule 170 Lekë/kg

50 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Keto fasule ziejnë shpejt, janë të pasura me vitamina dhe janë të ujitura mbi 3 herë gjatë vitit.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5