Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Pellumb HYKO

Kjo fermë ka eksperiencë disa vjecare në prodhimet bio të zonës. Kjo fermë shet 50 kg djathë lope, 100 kg raki kumbulle, 6 krere qengja, 100 kg patate dhe një viç qumështi.

Ferma Pellumb HYKO Ferma Pellumb HYKO Ferma Pellumb HYKO Ferma Pellumb HYKO Ferma Pellumb HYKO
Adresa Fshati Buzaishte
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 45.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Vicat janë rritur në terren, dhe ushqehen në stallë, me jonxhe, misër, grurë, dhe bimë të tjera foragjere.

Patate
Patate 60 Lekë/kg

100 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Patate e shijshme dhe shumë e shëndetshme. Zien shpejt dhe është plehëruar me pleh organik.

Qengja
Qengja 6.000 Lekë/krerë

6 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Këta qengja kanë mish te shjishëm dhe plot vitamina. janë shumë të kërkuar në tregun vëndas.

Raki kumbulle
Raki kumbulle 400 Lekë/litër

100 litra në 12 muaj

Varieteti: Kumbulle

Kjo raki është 20 gradë dhe është shumë e kërkuar në treg.

Djath lope
Djath lope 400 Lekë/kg

50 kg në 12 muaj

Varieteti: I bardhë

Djathi ka % të lartë yndyre dhe është cilësor. Përdoret për konsum të përditshem.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5