Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Petrit XHELO

Podhimi ne kete ferme rritet në kushte natyrore dhe është shumë i shëndetshëm. Ferma ka një eksperiencë të gjatë në bujqësi. Shet keca dhe nje vic ne vit.

Ferma Petrit XHELO Ferma Petrit XHELO
Adresa Fshati Losnik
Pogradec

Email dashi_xhelo@hotlive.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 45.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Keta vica jane te rritur ne menyre natyrale dhe jane pa nderhyrje me stimulante. Kane mish te shijshem dhe jane te kerkuar nga tregu.

Keca
Keca 5.000 Lekë/krerë

2 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Kecat janë të rritura dhe ushqyer në terren. Kanë mish të shijshëm dhe të shëndetshëm.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5