Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Ardian CANI

Ne kete ferme do te gjejme prodhime 100% bio, te cilat rriten natyrshem. Antaret e familjes jane teper te perkushtuar per te prodhuar prodhim sa me cilesor. Ferma shet molle starkinke 1000 kg ne vit, qershi bisht shkurter 10000 kg ne vit.

Ferma Ardian CANI Ferma Ardian CANI
Adresa Fshati Losnik
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 60 Lekë/kg

1,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkinke

Frut cilësor i pa prekur nga sëmundjet dhe dëmtuesit, plehëruar me pleh organik, shumë rezistente në kohë, e gjejmë në cdo stinë të vitit.

Qershi
Qershi 100 Lekë/kg

1,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Bisht shkurter

Ky lloj varieteti përdoret për konsum të përditshëm, konservim, reçel dhe gliko.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5