Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Keli VODA

Fermeri ka një eksperiencë të gjatë në kultivimin e fasules, të cilën e mbjell për të tregëtuar, por edhe për të plotësuar nevojat familjare. Prodhimet rriten në mënyrë natyrale dhe toka ku mbillen fasulet plehërohet me pleh organik dhe ka vaditje me ujë të bollshëm.

Ferma Keli VODA
Adresa Rruga Korcë - Pojan. km 15.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Fasule
Fasule 270 Lekë/kg

2,200 kg në 12 muaj

Varieteti: Trenare.

Fasule shumë e shëndetshme dhe me vlera të larta ushqyese. Ziejnë shumë shpejt.

Fasule
Fasule 250 Lekë/kg

200 kg në 12 muaj

Varieteti: Vogla

Varietet me vlera të larta ushqyese dhe shumë i shijshëm për konsum. Ziejnë shpejt dhe janë shumë të shëndetshme.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5