Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Gentjan TARE

Prej më shumë se 18 vitesh ferma kultivon produkte bujqësore, të cilat i tregton, por gjithashtu kultivon edhe për të plotësuar të gjitha nevojat e e familjes me drithra, perime, edhe fruta. Puna në fermë kryhet nga familja me mjete të mekanizuara, por gjithashtu prodhimet në këtë fermë janë shumë cilësore dhe të shëndetshme.

Ferma Gentjan TARE
Adresa Rruga Korcë - Pojan. km 15.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Grurë
Grurë 38 Lekë/kg

4,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Dajti

Grurë i pastër dhe me vlera të larta ushqyese, i cili përdoret për prodhimin e bukës.

Fasule
Fasule 250 Lekë/kg

1,100 kg në 12 muaj

Varieteti: Vëndi

Fasule me vlera të larta ushqyese shumë e shijshme në konsumim.

Burxhak
Burxhak 120 Lekë/kg

2,500 kg në 12 muaj

Bimë bishtajore e cila përdoret si bazë ushqimore për bagëtinë dhe është e pasur me karbohidrate.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5