Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Danjel VODA

Në fermë do të gjejmë fasule, qepë, edhe patate. Në një sipërfaqe toke prej 2.5 ha ferma kultivon për të tregëtuar prodhimet bujqësore, por gjithashtu edhe për të plotësuar nevojat e sajë familjare. Puna në fermë kryhet me agregatet përkatëse të çdo kulture. Prodhimet janë shumë të shëndetshme dhe rriten në mënyrë natyrale.

Ferma Danjel VODA
Adresa Rruga Korcë - Pojan km 15.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Fasule
Fasule 250 Lekë/kg

1,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Trenare.

Fasule me vlera të larta ushqyese, zienë shpejt dhe janë shumë e shijshme në konsumim.

Qepë
Qepë 30 Lekë/kg

3,500 kg në 12 muaj

Varieteti: Forum

Qepë e rritur në mënyrë natyrale, e cila konsumohet e njomë ose e thatë.

Patate
Patate 30 Lekë/kg

17,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Fabul

Patate shumë cilësore dhe e pastër, shumë e shijshme dhe me vlera të larta ushqyese.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5