Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Sonel HAXHI

Z. Sonel prej shumë kohësh merret me kultivimin e fasules dhe të domates, por ndodh që këto kultura për vitin tjetër të zëvëndësohen me qepë, domate, patete etj. Puna në fermë kryhet nga familja me mjete të mekanizuara. Prodhimi rritet në mënyrë natyrale dhe pa stimulues. Sipërfaqa e tokës që ka në përdorim ferma plehërohet për çdo tre vite me pleh organik. Gjithashtu kanë vaditje me ujë të bollshëm nga lumi Devoll.

Ferma Sonel HAXHI
Adresa Rruga Korcë - Pojan km 15.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Domate
Domate 38 Lekë/kg

7,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Florida

Domate e rritur në mënyrë natyrale, shumë e shëndetshme, konsumohet e freskët, turshi ose salcë.

Fasule
Fasule 250 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: Trenare.

Fasule shumë e shëndetshme, plehëruar me pleh organik dhe e vaditur mbi 5 herë. Këto fasule ziejnë shpejt dhe janë shumë të shijshme në konsumim.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5