Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Xhevahir CANI

Kjo fermë merret me kultivimin e perimeve të fushës si: domate, patate, qepë dhe rrush. Fermeri tregton një pakicë rrushi, ndërsa produktet e tjera i përdor për nevojat familjare. Fermeri prodhon dhe tregton produkte cilësore dhe bio. Ai tregton shumë pak sepse ka pak tokë në përdorim. Z. Xhevat ka 15 vjet që kultivon të tilla produkte.

Ferma Xhevahir CANI
Adresa Labinot, poshtë rrugës.
Elbasan

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Rrush
Rrush 50 Lekë/kg

450 kg në 1 muaj

Varieteti: Shesh i zi, sheshi bardhë.

Përdoret për konsum të freskët, prodhim rakie, vere, uthulle dhe lëngje të ndryshme.

Domate
Domate 40 Lekë/kg

200 kg në 3 muaj

Varieteti: Farë vendi

Janë kultivar bio dhe përdoret për sallatë, salcë, gjellë dhe turshi.

Patate
Patate 40 Lekë/kg

150 kg në 1 muaj

Varieteti: Farë vendi

Janë kultivar bio dhe kanë shije të mirë e gatuhen shpejt.

Qepë
Qepë 45 Lekë/kg

100 kg në 1 muaj

Varieteti: E bardhë

Përdoret për sallatë dhe gjellë. Konsumohet e njomë dhe e thatë.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5