Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Faik CANI

Kjo fermë merret me kultivimin e misrit, jonxhës, domates në fushë dhe rritjen e një vici. Fermeri tregton një vic, ndërsa produktete tjera i përdor për nevojat e veta familjare. Ai prodhon dhe tregton produkte cilësore dhe bio prej mëse 15 vjetësh. Z. Faik ka një sipërfaqe të vogël toke në pronësi dhe del rrallë në treg.

Ferma Faik CANI
Adresa Labinot, poshtë rrugës.
Elbasan

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Jonxhë
Jonxhë 30 Lekë/kg

1,000 kg në 3 muaj

Varieteti: Farë franceze

Eshtë ushqimi bazë për bagëtitë dhe ka vlera ushqyese të larta.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

300 kg në 1 muaj

Varieteti: Hibrid i verdhë

Përdoret si ushqim për bagëtitë dhe ka vlera ushqyese të larta.

Domate
Domate 40 Lekë/kg

100 kg në 3 muaj

Varieteti: Rozë

Janë kultivar bio dhe kanë një shije të vecantë.

Viça
Viça 750 Lekë/kg

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Norvegjeze

Kanë mish të shijshëm dhe përdore për pjekje, skuqje dhe gjellë.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5