Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Engjëllush KASA

Në fermen blegtorale mbarështron dhi në një sasi prej 80 krerë, që prodhon perafersisht 50 litra qumësh në ditë dhe perafersisht 65 keca ne vit. Bagëtitë pjesën më të madhe të vitit ushqehen në kullotë, në pranë malit të Gramozit.

Ferma Engjëllush KASA
Adresa Rruga Ersekë - Korcë km 10.
Ersekë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Keca
Keca 350 Lekë/kg

90 krerë në 12 muaj

Kecat ushqehen në livadhe dhe jo me koncentrata. Ushqehen ne livadhet e malit te Gramozit.

Qumësht
Qumësht 40 Lekë/litër

6,500 litra në 12 muaj

Ky qumësht ka shumë vlera ushqyese dhe është mjaft i pastër dhe me sasi te paket yndyre.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5