Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Koco JARAZI

Ferma merret me mbarështrimin e lopëve. Prej shumë vitesh fermeri tregton viçat për mish. Lopët kullosin në livadhet e malit të Gramozit. Gjatë gjithë stinës së verës, viçat ushqehen në terren.

Ferma Koco JARAZI
Adresa Rruga Ersek - Korcë km 5.
Ersekë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 450 Lekë/kg

5 krerë në 12 muaj

Viçat rriten në kullotë për 5 muaj, ndërsa pjesen tjetër ushqehen në regjim stallor me bimë foragjere.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5