Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Altin PIRRA

Ne fermen Altin Pirra do te gjeni dy produkte, domate dhe tranguj. Ferma prodhon mesatarisht 400 kilogram tranguj te tipit kinez dhe 400 kilogram domate varietet vendi. Ferma ndodhet ne fshatin Pirre te Lushnjes.

Ferma Altin PIRRA
Adresa Pirre
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Domate
Domate 20 Lekë/kg

400 kg në 3 muaj

Varieteti: Vendi

Domate e forte e shijshme, perfekte per sallate.

Tranguj
Tranguj 30 Lekë/kg

400 kg në 3 muaj

Varieteti: Kinez.

Trangull i shijshem bio, i perdorshem pe sallate apo turshi.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5