Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Luman PURA

Në fermë do të gjejmë Miser, raki kumbulle, djathe lope, vic qumeshti. Ferma ushtron aktivitetin e saj në një sipërfaqe toke prej 7800 m2, të cilën e shfrytëzon për të prodhuar produkte për konsum familjar, por edhe për të tregtuar. Prodhimi rritet në kushte natyrore dhe është shumë i shëndetshëm.

Ferma Luman PURA Ferma Luman PURA Ferma Luman PURA Ferma Luman PURA
Adresa Fshati Rrodokali Posht
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Misër
Misër 50 Lekë/kg

200 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ky lloj variateti eshte shume produktiv dhe ka rendiment te larte.

Raki kumbulle
Raki kumbulle 400 Lekë/litër

10 litra në 12 muaj

Varieteti: Kumbulle

Kjo lloj rakie eshte e kerkuar ne treg, dhe sherben edhe si ilac popullor.

Djath lope
Djath lope 400 Lekë/kg

20 kg në 12 muaj

Varieteti: I bardhe

Ky djathe eshte i prodhuar nga qumeshti i lopeve, dhe eshte 100% bio.

Viça
Viça 40.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Keta vica kane mish te shijshem dhe plot vitamina.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5