Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Jorgo KOLNEKU

Ferma ka një pemtore me mollë e cilan ka disa vite që është futur në prodhim, mollët nuk janë prekur nga sëmundjet, apo dëmtuesit. toka plehërohet me pleh organik të cilin ferma e siguron në stallat përreth, gjithashtu shet edhe bulmet si gjalpe, djathe, dhe nje vic qumshti, sistemi vaditjes është me pika, dhe uji merret nga pusi që ka hapur fermeri.

Ferma Jorgo KOLNEKU Ferma Jorgo KOLNEKU Ferma Jorgo KOLNEKU Ferma Jorgo KOLNEKU
Adresa Fshati Rrodokal Posht
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 50.000 Lekë/krerë

3 krerë në 12 muaj

Varieteti: Laramane

Keta vica rriten ne menyre natyrale dhe kane mish te shishem plot vitamina.

Gjalp
Gjalp 500 Lekë/kg

100 kg në 12 muaj

Varieteti: Lope

Gjalpi eshte bio, i prodhuar nga qumshti i fresket i lopeve te fermes.

Djath lope
Djath lope 400 Lekë/kg

300 kg në 12 muaj

Varieteti: I bardhe

Djath cilësor shumë i shëndetshëm me vlera të larta ushqyese.

Mollë
Mollë 60 Lekë/kg

2,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkinke

Për kultivimin e mollës Starkingë është përdorur pleh organik dhe janë bërë spërkatje për mbrojtjen nga dëmtuesit.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5