Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Shaban NOFULLA

Tek ky fermer blini produkte 100% bio të pastra. Ka disa vite që merret me prodhimin e këtyre produkteve. Ky fermer shet dy vica ne vit, dhe rrush.

Ferma Shaban NOFULLA Ferma Shaban NOFULLA
Adresa Fshati Rrodokal posht
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 45.000 Lekë/krerë

2 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Vicat e rracës Laramane rriten me regjim stallor dhe ushqehen me bazë ushqimore të siguruar nga tokat e fermës.

Rrush
Rrush 100 Lekë/kg

50 kg në 12 muaj

Varieteti: Rrush tavoline

Ky variatet rrushi perdoret si rrush tavoline per konsum te perditshem, dhe eshte teper cilesor.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5