Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Ristan SHTEMBARI

Ferma Ristan Shtembari eshte nje ferme ne fshatin Pirre te Lushnjes. Ne kete ferme gjeni produkte te ndryshme si domate, trangull, patellxhan dhe pjeper. Ferma ka respektivisht nje prodhueshmeri prej 5000, 7000,500 dhe 4000 kilogram ne vit te produkteve. Kjo ferme ka nje eksperience shumevjecare dhe operon prej nje kohe te gjate.

Ferma Ristan SHTEMBARI
Adresa Fshati Pirre
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Domate
Domate 30 Lekë/kg

5,000 kg në 3 muaj

Varieteti: Bela.

Domate bio, e shijshme dhe perfekte per sallate.

Tranguj
Tranguj 50 Lekë/kg

7,000 kg në 3 muaj

Varieteti: Kinez.

Trangull bio, plot leng dhe i trashe.

Patëllxhan
Patëllxhan 60 Lekë/kg

500 kg në 3 muaj

Varieteti: Vendi.

Produkt bio, i madh dhe i perdorshem per gjelle, mbushje, pjekje ose turshi.

Pjepër
Pjepër 50 Lekë/kg

4,000 kg në 3 muaj

Varieteti: Vendi.

Pjeper i verdhe bio, i shijshem dhe plot leng.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5