Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Drini LLAKAJ

Fermeri kultivon ullinjë kalinjot rreth 2000 kg dhe portokalle vendi rreth 3000 kg. Fermeri ka një eksperience 10 vjeçare.

Ferma Drini LLAKAJ
Adresa Bishan
Vlorë

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Ullinj
Ullinj 100 Lekë/kg

2,000 kg në 12 muaj

Varieteti: kalinjot

Fermeri i kultivon kokërr dhe i shet të kripura. Ai gjithashtu mund të përdoret edhe për vaj .

Portokalle
Portokalle 100 Lekë/kg

3,000 kg në 12 muaj

Varieteti: vendi

Janë portokalle vendi dhe kokërr mëdha, të ëmbla dhe përdoren shumë për gliko dhe servirje.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5