Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Bledi PRENCE

Ky fermer eshte i nohur per kultivimin e domates, trangullit dhe fasules. Ai prodhon 40 kunjtal domate vendi, 50 kunjtal trangull Danez dhe rreth 3 kunjtal fasule kokerr madhe. Fermeri garanton produkte bio dhe te shendetshme.

Ferma Bledi PRENCE
Adresa Fshati Kamcisht
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Domate
Domate 30 Lekë/kg

4,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Domate vendi, e shijshme dhe produkt bio.

Tranguj
Tranguj 30 Lekë/kg

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Danez

Produkt i varietetit Danez. Mund te konsumohet nga e gjithe familja pasi eshte prodhim bio.

Fasule
Fasule 120 Lekë/litër

300 litra në 6 muaj

Varieteti: Kokerr Madhe

Produkt cilesor dhe i rekomanduar te konsumohet deri ne tre here ne jave per vlerat e larta ushqyese.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5