Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Armand PRENCE

Ky fermer merret me kultivimin e fasules kokerr madhe dhe te domates varieteti Matias. Ai prodhon 5 dhe 70 kunjtal perkatesisht per secilin produkt. Fasulja shitet me 100 leke, ndersa domatja me 30 leke. Fermeri per nevojat e tij familjare kultivon fruta dhe perime te ndryshme.

Ferma Armand PRENCE
Adresa Fshati Kamcisht
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Domate
Domate 30 Lekë/kg

7,000 kg në 6 muaj

Varieteti: Matias

Prodhim bio, i pershtatshem per konsum nga e gjithe familja.

Fasule
Fasule 100 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: Kokerr Madhe

Fasule kokerr madhe, zien shpejt dhe ka vlera te larta ushqyese.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5