Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Gafer BARDHI

Ne kete ferme do te gjejme prodhime te rritura ne menyre natyrale, si rrush vreshti dhe nje vic qumshti ne vit. Ferma ka eksperience te gjate ne bujqesi dhe blegtori.

Ferma Gafer BARDHI Ferma Gafer BARDHI
Adresa Fsharti Grabovice
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 45.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Vicat mbahen në regjim stallor në sezonin e dimrit dhe në verë lëshohen në kullotë. kanë mish të shijshëm dhe me vlera të larta ushqyese.

Rrush
Rrush 50 Lekë/kg

1,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Italjan

Ky lloj Rrushi është shumë i përshtatshëm për klimën e zonës, arrin të piqet në standartet e kërkuar, arrin ëmbëlsinë e duhur. Nga ky rrush del nje Raki dhe vere me cilësi shumë të lartë.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5