Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Islam BARDHI

Ferma merret me kultivimin e Qershive në një sipërfaqe toke prej 4000m2 ferma ushtron aktivitetin e sajë prej 15 vitesh, vitet e fundit ferma është duke ndryshuar kulturat e sajë bujqësore nga perimtari ne fruti kulturë.

Ferma Islam BARDHI Ferma Islam BARDHI
Adresa Fshati Grabovice
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qershi
Qershi 100 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Qershitë bëjnë të mundur uljen e kolesterolit në trup, gjithashtu vepron si një agjent kundër plakjes.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5