Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Lirie TAHIRI

Kjo fermë merret me kultivimin e jonxhës, misrit dhe kultivimin e perimeve të fushës si: patate, domate e speca. Fermerja tregton misër dhe jonxhë, ndërsa produktet e tjera i përdor për nevojat e veta familjare. Ajo prodhon dhe tregton produkte cilësore dhe bio. Znj. Lirie ka 15 vjet që kultivon të tilla produkte dhe i tregton ato në tregun vendas.

Ferma Lirie TAHIRI
Adresa Mlizë, në kodër
Elbasan

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Jonxhë
Jonxhë 30 Lekë/kg

1,200 kg në 3 muaj

Varieteti: Amerikane

Përdoret si ushqim bazë për bagëtitë dhe ka vlera ushqyese të larta.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

1,000 kg në 1 muaj

Varieteti: Hibrid i verdhë

Përdoret si ushqim për bagëtitë dhe ka vlera ushqyese të larta.

Patate
Patate 30 Lekë/kg

200 kg në 1 muaj

Varieteti: Liseta

Kanë shije të mirë dhe gatuhen e skuqen shpejt.

Domate
Domate 35 Lekë/kg

150 kg në 3 muaj

Varieteti: Farë vendi

Janë kultivar bio dhe kanë shije të mirë në sallatë, gjellë dhe turshi.

Speca
Speca 35 Lekë/kg

100 kg në 3 muaj

Varieteti: Farë vendi

Përdoret për mbushje, pjekje, skuqje dhe turshi.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5