Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Altin VELO

Ky fermer meret me kultivimin e domates, bostanit dhe trangullit. Ai prodhon 100, 60 dhe 140 kv per secilin produkt. Fermeri kultivon keto produkte si bio dhe garanton cilesi te larte. Per interesat e tij familjare ai rrit disa pula fshati dhe mbareshtron nje lope.

Ferma Altin VELO
Adresa Fshati Kamcisht
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Domate
Domate 40 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Domate e pjekur mire, e shijshme dhe e shendetshme.

Pjepër
Pjepër 60 Lekë/kg

6,000 kg në 6 muaj

Varieteti: I verdhe

Produkt i pjekur mire, i embel dhe i shijshem.

Tranguj
Tranguj 30 Lekë/kg

14,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Produkt bio, me shije te mire dhe rezistent. I pershtatshem edhe per tu bere turshi.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5