Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Gjoni VELO

Ferma Gjoni Velo ndodhet ne fshatin Kamcisht te qytetit te Lushnjes. Kjo eshte nje ferme e vogel qe merret me kultivimin e domates. Domatja eshte varietet vendi dhe prodhohen mesatarisht 5000 kilogram ne vit. Ne kete ferme ka dhe pula per konsum vetjak.

Ferma Gjoni VELO
Adresa Fshati Kamcisht
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Domate
Domate 30 Lekë/kg

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi.

Domate bio e pershtatshme per konsum direkt, gjelle, sallate turshi apo salce.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5