Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Bujar ZONJA

Ferma Bujar Zonja eshte nje ferme e specializuar ne kultivimin e domates. Domatet jane te tipit mangos dhe prodhohen ne vit 15000 kilogram. Produkti eshte bio dhe i ushqyer me pleh organik. Ferma ka gjithashtu dhe fruta dhe perime te tjera per nevojat e saj.

Ferma Bujar ZONJA
Adresa Fshati Kamcisht.
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Domate
Domate 40 Lekë/kg

15,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Mangos.

Domatja eshte e kultivuar bio dhe e ushqyer me pleh organik. Perfekte per sallate.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5