Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Peti STAVRE

Ky fermer kultivon domate te varietetit Bela, rreth 40 kunjtal ne 6 muaj. Fermeri prodhon per konsum familjar fruta dhe perime te ndryshme, si dhe rrit disa shpeze.

Ferma Peti STAVRE
Adresa Fshati Eskaj
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Domate
Domate 30 Lekë/kg

4,000 kg në 6 muaj

Varieteti: Bela

Varietet i pershtatshem edhe per tu bere salce, nese domatja lihet te piqet shume mire.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5