Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Altin QOSE

Ferma e Z. Altin Qose ndodhet ne fshatin Kamcisht te Lushnjes. Ne kete ferme do te gjeni domate dhe tranguj. Prodhohen afersisht 6000 kilogram domate vendi dhe 5000 kilogram tranguj spartak ne vit. Domatja tregtohet me nje cmim mesatar prej 40 lekesh per kg ndersa trangulli me 50 leke per kg.

Ferma Altin QOSE
Adresa Fshati Kamcisht.
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Domate
Domate 40 Lekë/kg

6,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi.

Produkt bio i pershtatshem per gjelle, salce, turshi apo konsum direkt.

Tranguj
Tranguj 50 Lekë/kg

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Spartak.

Trangull i gjate, i holle, perfekt per sallate ose turshi.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5