Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Petraq MHILLKA

Ferma Petraq Mhillka ndodhet ne fshatin Kamcisht te Lushnjes. Kjo ferme merret me kultivimin e domateve dhe speceve. Domatet jane varietet 420ce ndersa specet varietet vendi. Ferma prodhon mesatarisht 4000 kilogram spece dhe 3000 kilogram domate ne vit.

Ferma Petraq MHILLKA
Adresa Fshati Kamcisht
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Speca
Speca 60 Lekë/kg

4,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi.

Spece te shijshme per tave, gjelle, mbushje apo turshi.

Domate
Domate 30 Lekë/kg

3,000 kg në 12 muaj

Varieteti: 420ce.

Domate e shijshme dhe bio. E pershtatshme per gjelle, sallate, turshi apo salce.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5