Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Bujar TOSHKESI

Ferma Bujar Toshkesi ndodhet ne Kamcisht te Lushnjes. Ne kete ferme do te gjeni produkte te ndryshme si domate, pjeper dhe trangull. Domatja eshte varietet mangos, pjepri i verdhe ndersa trangulli danez. Ferma prodhon mesatarisht 12000 kilogram domate, 5000 kilogram pjeper dhe 8000 kilogram tranguj ne vit.

Ferma Bujar TOSHKESI
Adresa Fshati Kamcisht.
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Domate
Domate 50 Lekë/kg

12,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Mangos.

Domate bio dhe e mire per gjelle, sallate, turshi apo salce.

Tranguj
Tranguj 70 Lekë/kg

8,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Danez.

Trangull i vogel e plot leng. I perdorshem per sallate por dhe per turshi.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5