Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Agim VERDOVA

Ferma ushtron aktivitetin e sajë në një sipërfaqe toke prej 3000m2 të cilën e shfrytëzon për të prodhuar produkte për konsum familjare por edhe për të tregëtuar, prodhimi rritet në kushte natyrore dhe është shumë i shëndetshëm. Fermaka një eksperiencë të gjatë në bujqesi. Shet arra dhe nje vic qumshti.

Ferma Agim VERDOVA Ferma Agim VERDOVA
Adresa Fshati Trebinje
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Arra
Arra 170 Lekë/kg

50 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Arra njihet si frut yndyor dhe vajor. Lekura e arres përdoret dhe në kozmetike.

Viça
Viça 37.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Keta vica jane 100% bio te rritur ne menyre natyrale.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5