Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Gezim MUCO

Kjo ferme ushtron aktivitetin e saje prej disa vjetesh dhe prodhon produkte per konsum vetjk, por edhe tregton nje vic dhe veze fshati. Prodhimet jane 100 % bio ashtu sic i kerkon tregu.

Ferma Gezim MUCO Ferma Gezim MUCO
Adresa Fshati Trebinje
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Vezë pule
Vezë pule 15 Lekë/njësi

300 njësi në 6 muaj

Varieteti: Fshati

Vezet e fshatit jane te pasura me vitamina te shumta dhe rekomandohen te perdoren nga femijet.

Viça
Viça 45.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Keta vica kane mish te shijshem dhe perdoren per konsum te perditshem.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5