Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Guri ANGJELI

Ferma ushtron aktivitetin e saj për të prodhuar produkte për konsum familjar, por edhe për të tregëtuar, një vic dhe keca. Prodhimi rritet në kushte natyrore dhe është shumë i shëndetshëm. Ferma ka një eksperiencë të gjatë në bujqesi.

Ferma Guri ANGJELI Ferma Guri ANGJELI
Adresa Fshati Trebinje
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Keca
Keca 5.000 Lekë/krerë

2 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ky lloj produkti përdoret për konsum te përditshëm, mishi i kecit ka vlera ushqyese, rekomandohet të përdoret në nivel të ulët për shkak të përmbajtjes së lartë të indyrnave. Ruhet në kushte frigoriferike.

Viça
Viça 40.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ky lloj produkti përdoret për konsum te përditshëm. Mishi i viçit ka vlera ushqyese.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5