Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Adriatik MBOCI

Ferma merret me kultivimin e patates, edhe qepës. Vitet e fundit është duke zgjeruar aktivitetin e saj me pemtore, të cilat sapo janë futur në prodhim. Në një sipëerfaqe toke prej 12 dynym, puna në fermë kryhet me makineri të cilat i ka në përdorim ferma.

Ferma Adriatik MBOCI
Adresa Rruga Korcë - Tiranë km 25 fsahti Zvirine.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Patate
Patate 30 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Fabul

Patate me vlera të larta ushqyese, e rritur në mënyrë natyrale dhe shumë e shijshme në konsumim.

Qepë
Qepë 30 Lekë/kg

6,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Sturon

Qepë shumë cilsore dhe me vlera të larta ushqyese, plehëruar me pleh organik. Është shumë rezistente në kohë, ruhet në kushte frigoriferike ose në magazinë të thatë.

Mollë
Mollë 45 Lekë/kg

3,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Frut shumë i shëndetshëm, i cili përmban sasi të lartë lëngu në frut. Ky është frut shumë i shëndetshëm dhe i pasur me karbohidrate dhe vitamina, i cili ul ndjeshëm sasinë e sheqerit në gjak, përmirëson aparatin tretës dhe ndihmon në normalizimin nga mbipesha.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

30,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Frut i shëndetshëm, i cili përmban vitamina dhe karbohidrate të nevojshme për dietën ushqimore të njeriut. Normalizon trupin nga mbipesha dhe përmirëson aparatin tretës. Është frut që gjendet në çdo stinë në treg, pasi mund të ruhet në kushte frigoriferike ose në magazinë.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

2,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Frut shumë i shëndetshëm, i cili përmban sasi të lartë lëngu në frut. Ky lëng është shumë i shëndetshëm dhe i pasur me karbohidrate dhe vitamina. Ul ndjeshëm sasinë e sheqerit në gjak, përmirëson aparatin tretës dhe ndihmon në normalizimin nga mbipesha.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5