Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Alfred NDONI

Ky fermer merret me kultivimin e trangullit dhe domates prej disa vitesh. Ai prodhon rreth 50 kuintal domate Izmir dhe rreth 70 kunjtal trangull. Per nevojat e tij familjare fermeri kultivon fruta dhe perime te tjera.

Ferma Alfred NDONI
Adresa Fshati Eskaj
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Tranguj
Tranguj 40 Lekë/kg

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Danez

Varietet i pershtatshem per sallate dhe per tu bere turshi.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5