Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Ledion QOSE

Ky fermer kultivon domate, tranguj si dhe mbareshtron nje lope per konsum familjar. Domatja eshte e varietetit Mangos, kurse trangulli i varietetit Spartak. Ai kultivon rreth 50 kunjtal domate dhe rreth 60 kunjtal trangull sere.

Ferma Ledion QOSE
Adresa Fshati Eskaj
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Domate
Domate 40 Lekë/kg

5,000 kg në 6 muaj

Varieteti: Mangos

Produkt cilesor dhe i shijshem.

Tranguj
Tranguj 50 Lekë/kg

6,000 kg në 6 muaj

Varieteti: Spartak

Produkt bio. I pershtatshem edhe per tu bere turshi.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5