Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Tod HILA

Ky fermer merret me kultivimin e domates, trangullit, patellxhanit dhe pjeprit. Fermeri kultovon keto kultura prej disa vitesh, 100 kunjtal ne vit per secilin produkt. Ai gjithashtu rrit pula per konsum familjar. Varieteti i domates eshte Bela, i trangullit Spartak, patellxhani eshte Vendi dhe pjepri i vone. Fermeri garanton produkte bio dhe te shendetshme.

Ferma Tod HILA
Adresa Fshati Eskaj
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Domate
Domate 30 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Bela

Prodhim i shijshem dhe cilesor

Tranguj
Tranguj 50 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Spartak

Produkt cilesor, bio.

Patëllxhan
Patëllxhan 50 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Produkt i pershtatshem per skuqje,tave dhe per tu bere turshi.

Pjepër
Pjepër 40 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: I vone

Produkt i pasur me leng dhe i embel.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5