Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Roxhers KOCOLLARI

Ferma merret me kultivimin e mollës, patates, trenare. Ferma ka një sipërfaqe toke prej 1 ha në të cilën ferma ushtron këtë aktivitet që prej 20 vitesh. Në fermë puna kryhet me makineri dhe agregatet përkatëse për çdo kulturë. Ferma përdor plehun oranik edhe kimik.

Ferma Roxhers KOCOLLARI
Adresa Rruga Korcë - Tiranë km 25 fsahti Zvirinë.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 45 Lekë/kg

11,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Variete shumë cilësor, i cili përmban vlera të larta ushqyese, si vitamina dhe karbohidrate. Përmirëson aparatin tretës, ndihmon në normalizimin e peshës trrupore, përmirëson dhe qarkullimin e gjakut etj. Është frut shumë rezistent dhe ruhet në kushte frigoriferike ose në magazine të thjeshtë.

Patate
Patate 30 Lekë/kg

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Fabul

Variete shumë cilësor dhe me vlera të larta ushqyese, kultivuar me pleh organik dhe kimik, të pa prekur nga vrugu apo dëmtuesit e tjerë.

Fasule
Fasule 250 Lekë/kg

200 kg në 12 muaj

Varieteti: Trenare.

Variete me vlera të larta ushqyese, të pasura me karbohidrate dhe proteina.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5