Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Vangjel RISKU

Prej më shumë se 20 vitesh ferma merret me kultivimin e mollës. Eksperienca e gjatë ka bërë që të kemi për çdo sezon prodhime cilësore dhe të pa prekura nga sëmundjet dhe dëmtuesit. Pemtorja prodhon në mënyrë natyrale dhe pa ndikimin e stimuluesve. Fermeri përdor plehun organik si plehërim bazë.

Ferma Vangjel RISKU
Adresa Rruga Korcë - Tiranë km 25. fsahti Zvirinë
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 45 Lekë/kg

6,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Mollë rezistente dhe shumë e shëndetshme. Ul ndjeshëm % e sheqerit në gjak dhe përmirëson aparatin trretës, gjithashtu ndihmon në uljen e mbipeshës.

Mollë
Mollë 4.000 Lekë/kg

4,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Mollë me vlera të larta ushqyese dhe kurative, ndihmon në uljen e sheqerit në gjak dhe përmirësimin e aparatit tretës.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

8,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Frut shumë i shëndetshëm, i cili përmban sasi të lartë lëngu në frut. Ky lëng është shumë i shëndetshëm dhe i pasur me karbohidrate dhe vitamina. Ai ul ndjeshëm sasinë e sheqerit në gjak, përmirëson aparatin tretës dhe ndihmon në normalizimin nga mbipesha.

Mollë
Mollë 40 Lekë/kg

2,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Grasmith

Një ndër varietet më dietike dhe të shëndetshëm, i cili ul ndjeshëm sasinë e sheqerit në gjak dhe këshillohet të përdoret rregullisht nga personat që vuajnë nga mbipesha dhe tensioni i lartë. Është rezistente dhe qëndron për një kohë të gjatë në magazinë.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5