Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Petrit DERKA

Ferma Petrit Derka ndodhet ne fshatin Babunje te Lushnjes. Ne kete ferme kultivohen dardha. Dardhat jane varietet grand smith dhe ferma prodhon mesatarisht 5000 kilogram ne vit. Kjo ferme ka eksperience te gjate ne kultivimin e dardhes dhe njihet per cilesine dhe rendimentin e larte.

Ferma Petrit DERKA
Adresa Fshati Babunje
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Dardha
Dardha 100 Lekë/kg

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: grand smith

Dardhe e madhe, plot leng dhe mjaft e embel.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5