Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Vasil PRIFTI

Kjo ferme ndodhet ne fshatin Shakuj te Lushnjes. Ketu do te gjeni produkte si dengje jonxhe, fare jonxhe, miser dhe grure. Ferma ka dhe shpeze apo frutore per nevojat personale.

Ferma Vasil PRIFTI
Adresa Fshati Shakuj.
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Jonxhë
Jonxhë 200 Lekë/njësi

150 njësi në 12 muaj

Varieteti: Vendi.

Produkt per kafshet si ushqim.

Farë jonxhe
Farë jonxhe 500 Lekë/kg

300 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi.

Fare cilesore me rendiment te larte.

Misër
Misër 30 Lekë/kg

2,500 kg në 12 muaj

Varieteti: I verdhe.

Produkt qe sherben kryesisht si ushqim per kafshet.

Grurë
Grurë 40 Lekë/kg

3,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi.

Fare cilesore dhe e forte.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5