Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Maksim PETRA

Ferma Maksim Petra ndodhet ne fshatin Eskaj te Lushnjes. Kjo eshte nje ferme e vogel ne te cilen kultivohen patellxhane. Ferma prodhon mesatarisht 6500 kilogram patellxhan ne vit. Per nevojat personale fermeri ka dhe pula dhe agrume ne ferme.

Ferma Maksim PETRA
Adresa Fshati Eskaj
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Patëllxhan
Patëllxhan 40 Lekë/kg

6,500 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi.

Produkt bio, i shendetshem dhe i shijshem.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5