Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Thimi NASTASI

Ferma Thimi Nastasi merret me kultivimin e mollës që prej shumë kohësh. Në fermë të gjitha prodhimet rriten në mënyrë natyrale dhe pa stimulues kimik. Parcelat ku ferma zhvillon këtë aktivitet vaditem me përmbytje dhe uji merret nga puset që ka hapur fermeri.

Ferma Thimi NASTASI
Adresa Rruga Korcë - Tiranë km 25. fshati Zvirinë.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

15,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Mollë shumë e shijshme dhe uniforme. Mund të ruhet në frigorifer ose në ambjente të thata për një kohë të gjatë.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Frut shumë cilësor dhe i shëndetshëm.

Mollë
Mollë 42 Lekë/kg

6,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Grasmith

Varietet i pasur me vlera të larta ushqyese dhe kurative, ndihmon në përmirësimin e aparatit tretës dhe normalizon peshën trupore.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5