Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Haziz GURABARDHI

Kjo fermë merret me kultivimin e 2 dynym misër, 2 dynym jonxhë, kultivimin e perimeve të fushës si patate dhe qepë si edhe rritjen e një vici. Fermeri tregton një vic, ndërsa produktet e tjera i përdor për nevojat e veta familjare. Z. Haziz prodhon produkte cilësore që prej 20 vjetësh. Ai i tregton produktet e tij në tregun vendas.

Ferma Haziz GURABARDHI
Adresa Mlizë, në kodër
Elbasan

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

1,000 kg në 1 muaj

Varieteti: Hibrid i verdhë

Përdoret si ushqim për bagëtitë dhe ka vlera ushqyese të larta.

Jonxhë
Jonxhë 30 Lekë/kg

1,000 kg në 3 muaj

Varieteti: Amerikane

Përdoret si ushqim për bagëtitë dhe ka vlera ushqyese të larta.

Patate
Patate 35 Lekë/kg

200 kg në 1 muaj

Varieteti: Liseta

Kanë shije të mirë dhe gatuhen shpejt.

Qepë
Qepë 40 Lekë/kg

100 kg në 1 muaj

Varieteti: E bardhë

Përdoret për sallatë dhe gjellë. Konsumohet e njomë dhe e thatë.

Viça
Viça 750 Lekë/kg

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Norvegjeze

Kanë një shije të mirë sepse vicat ushqehen me qumësht lope.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5