Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Sotiraq KOLVANI

Ferma ka një sipërfaqe toke prej, 5 dynym në të cilën kultivon mollë, të cilat i tregëton, por gjithashtu kultivon edhe për të plotësuar nevojat familjare me prodhime bujqësore, si perime, drithra, etj. Puna në fermë kryhet nga familja, me mjete të mekanizuara dhe me agregatet përkatëse.

Ferma Sotiraq KOLVANI
Adresa Rruga Korcë - Tiranë km 25, fshati Zvirinë.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 36 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Mollë e shëndetshme dhe dietike është e këshillueshme të përdoret nga personat që vuajnë nga diabeti dhe mbipesha.

Patate
Patate 30 Lekë/kg

2,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Fabul

Toka ku do të mbillen patatet është plehëruar dhe ka ujitje të bollshme. Patatet mund të përdoren të skuqura, të pjekura dhe të ziera.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5