Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Fadil GURABARDHI

Kjo fermë, merret me kultivimin e perimeve të fushës si: patate, fasule, qepë, misër dhe rritjen e disa krerë pula. Fermeri nuk tregton produkte në treg sepse ka një sipërfaqe të vogël toke në pronësi. Ai prodhon sa për nevojat e veta familjare. Z. Fadil prodhon produkte cilësore dhe bio prej 10 vjetësh.

Ferma Fadil GURABARDHI
Adresa Mlizë, mbi rrugë.
Elbasan

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Patate
Patate 35 Lekë/kg

200 kg në 1 muaj

Varieteti: Liseta

Kanë shije të mirë dhe gatuhen shpejt.

Qepë
Qepë 40 Lekë/kg

100 kg në 1 muaj

Varieteti: E bardhë

Shërben për sallatë dhe gjellë. Konsumohet e njomë dhe e thatë.

Fasule
Fasule 200 Lekë/kg

50 kg në 1 muaj

Varieteti: E shkurtër

Kanë shije të mirë dhe gatuhen shpejt sepse bimët ujiten.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

400 kg në 1 muaj

Varieteti: Hibrid i verdhë

Përdoret si ushqim për bagëtitë dhe kanë vlera ushqyese të larta.

Pula fshati
Pula fshati 1.200 Lekë/krerë

15 krerë në 12 muaj

Varieteti: Pula fshati

Kanë mish të shijshëm sepse ushqehen në natyrë.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5