Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Fatmir DANGLLIA

Ky fermer tregeton mandarina te varietetit Flementina, rreth 3 kunjtal ne vit. Per konsum familjar fermeri kultivon rush dhe perime.

Ferma Fatmir DANGLLIA
Adresa Fshati Ciflik
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mandarina
Mandarina 100 Lekë/kg

300 kg në 12 muaj

Varieteti: Flementina

Mandarina te pasura me leng dhe te pjekura mire. Produkti ka ne perberje vitamine C.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5